23 Απριλίου 2010

Δικαιώθη και από τον Άρειο Πάγο ο Κωνσταντίνος Πλεύρης!


Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης της αθωωτικής για τον Κώστα Πλεύρη αποφάσεως του Εφετείου।


Όπως μας πληροφόρησε το «Ελληνικό (και ορφανό) Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι» διά ενός περιεκτικοτάτου τετρασελίδου (!) δελτίου τύπου του, η «επονείδιστη» αθώωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών για το βιβλίο του «Εβραίοι, όλη η αλήθεια», απερρίφθη «από μια πλειοψηφία 24 δικαστών με δύο μειοψηφίες 7 και 5 δικαστών».
Αξιοσημείωτη είναι, ωστόσο, η εμμονή του εκπροσώπου του «Παρατηρητηρίου» κ. Δημητρά να αποκαλεί ρατσιστική και αντισημιτική όχι μόνον την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Δεν διστάζει δε στο έγγραφο παραλήρημά του να δηλώσει ότι «από μια πλειοψηφία 24 δικαστών με δύο μειοψηφίες 7 και 5 δικαστών».
Μας προκαλεί ιδιαίτερη λύπη και οίκτο η κατάρρευση πολύχρονων σχεδίων και αγώνων για τον διασυρμό της χώρας μας διεθνώς και την δημιουργία δεδικασμένων φιμώσεως και καταργήσεως της ελευθερίας της γνώμης. Είναι καιρός αυτός ο κακόμοιρος άνθρωπος να καταλάβει ότι η ελληνική κοινωνία και η ελληνική δικαιοσύνη, πέραν αντισημιτισμών και ρατσισμών αποστρέφεται όλους εκείνους που στρέφονται κατά της πατρίδος τους, προσφεύγοντας στην υποστήριξη ξένων δακτύλων και λοιπών σωματικών άκρων, απολήξεων και οργάνων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου