23 Απριλίου 2010

Για ποια «Δικαιοσύνη» μιλάτε κύριοι;

Αποφυλακίστηκε μετά από 40 ημέρες ο Μάριος Ζέρβας, ο νεαρός που συνελήφθη στη διάρκεια πορείας στις 11 Μαρτίου και έτυχε θερμής και έμπρακτης συμπαράστασης από την αριστερά। Ο δικός μας, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Παπαγεωργίου, έκλεισε τρεις μήνες στη φυλακή… Η ελληνική Δικαιοσύνη μεριμνά μόνο για τους αριστερούς, κουρελιάζοντας κάθε έννοια ισονομίας।Οι πατριώτες, αν και απέχουν από πράξεις βίας και σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την περιουσία των πολιτών, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο του συστήματος, που αποφυλακίζει (εξαιρετικά επικίνδυνους σε κάποιες περιπτώσεις) αριστεριστές, αναρχικούς και εμπόρους ναρκωτικών (για να μη μιλήσουμε για τις άρσεις συνεπειών του νόμου από το αρμόδιο υπουργείο…) και παράλληλα ρημάζει ζωές δεξιών και πατριωτών, κλείνοντας το μάτι στην κυβέρνηση και στον αριστερό Τύπο.

Τα προαναφερόμενα περιστατικά, αναδεικνύουν τη ζοφερή εικόνα ενός παρακμάζοντος, αδίστακτου και ανήθικου συστήματος. Ενός συστήματος που στρέφεται κατά πολιτών που αντιδρούν με νόμιμα πολιτικά μέσα στις μεθοδεύσεις μιας κυβέρνησης που αφελληνίζει τη χώρα. Είναι η πρώτη φορά και μάλιστα με «σοσιαλιστική» κυβέρνηση, που στη χώρα υπάρχει πολιτικός κρατούμενος.
Συμμετείχαν στην απόπειρα εξόντωσής του κάποιοι «προοδευτικοί», οι οποίοι ανήκουν σε ομάδες που συνήθως κόπτονται για τα ατομικά δικαιώματα, φυσικά μόνο των ομοϊδεατών τους… Η υποκρισία βγάζει μάτια, είναι ορατή πλέον από όλους. Ας είναι. Στο δικαστήριο, οι μάσκες θα πέσουν.
από την "Ελεύθερη Ώρα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου