10 Ιουνίου 2012

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ Η' ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

του Σπύρου Παπαδόπουλου


Οι σκηνές που ζήσαμε πριν λίγες ημέρες στον τηλεοπτικό δίαυλο του ΑΝΤΕΝΑ προφανώς δε θα έπρεπε να εκπλήξουν κανέναν όσο και αν κάποιοι υποκρίνονται τους...έκπληκτους,και εξηγούμαι.
Το μεγαλύτερο ποσοστό που ψήφισαν τη Χρυσή Αυγή σίγουρα δε το έκαναν διότι είχαν ιδεολογικές προσεγγίσεις με τη συγκεκριμένη οργάνωση,ούτε βέβαια πίστευαν ότι έτσι θα εκπροσωπηθούν πολιτικά οι απόψεις τους,από άτομα που ούτε γνώριζαν ούτε τους είχαν ακούσει ποτέ στη ζωή τους!
Αυτό που ήταν το ζητούμενο για τους ψηφοφόρους της Χ.Α. ήταν ακριβώς αυτό που ζήσαμε την Πέμπτη 7/6 το πρωί,δηλαδή τον εξευτελισμό και την τιμωρία εκπροσώπων του πολιτικού κατεστημένου και των όποιων κομματόσκυλων-αντιπροσώπων τους,θα μπορούσαμε να το είχαμε ζήσει μέσα στη βουλή εάν είχε λειτουργήσει έστω για ένα μήνα...
Το είδαμε ζωντανό να εξελίσεται σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και πρέπει να επισημάνουμε δύο πράγματα.Την πολιτική βαρβαρότητα όπως αυτή εκφράσθηκε από εκπροσώπους κομμάτων της παρακμής και του ανθελληνισμού,στη συγκεκριμένη σκηνή από την προκλητική,αμετροεπή και χυδαία ψευτοκομμουνίστρια Λιάνα Κανέλη και από το αναρριχόμενο συστη,ικό-νεοταξικό πολιτικό υβρίδιο του ΣΥΡΙΖΙΑΝΙΚΟΥ συνοθυλεύματος ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ.
Με την ερριστική τους συμπεριφορά,που φάνηκε σαν σχεδιασμένη,στόχευσαν στις "ευαίσθητες" χορδές ενός θερμοκέφαλου νεαρού,εκπροσώπου(;) της Χ.Α. και πέτυχαν διάνα!
Ο νεαρός χρυσαυγίτης,γαλουχημένος χρόνια με ανάλογα παραδείγματα,καρύδες,ποτήρια,ενέδρες κ.ο.κ. τσίμπησε το ..τυρί και ''πιάστηκε στη φάκα'' εκδηλώνοντας την ανθρώπινη βαρβαρότητα όπως ήταν αναμενόμενο (και πολύ άργησε) εκδηλώνοντας απλά μεθόδους που χρόνια τώρα εκφράζεται και πολιτεύεται η συγξεκριμένη οργάνωση.Ανάλογο σχεδόν σκηνικό ζήσαμε και το προηγούμενο βράδυ στο κανάλι του ''ΚΟΝΤΡΑ'' με τον εκπρόσωπο τύπου της Χ.Α. να προπυλακίζει λεκτικά,συλήβδην και κατά συρροήν τον Κώστα Πλεύρη,αηδιάζοντας ακόμη και δεδηλωμένους πολιτικά εχθρούς του τελευταίου..Τα σημάδια της βαρβαρότητας δήλωναν παρών!!Η εκθεμελίωση μόλις άρχισε,ο πόλεμος είναι εδώ.Το πολιτικό σύστημα καταρέει,όσο και αν εξαγοράζει άτομα φτιαγμένα από εύκαμπτα υλικά για να το στηρίξουν,η κατεδάφισή είναι θέμα χρόνου.
Οι ''βάρβαροι'' σε τέτοιες ιστορικές περιόδους είναι απαραίτητοι για να αποτελειώσουν το γκρέμισμα ολοκληρώνοντας το έργο της φύσης. Ας μη σχίζουν λοιπόν τα ρούχα τους και ας μην υποκρίνονται ότι δεν αντιλαμβάνονται τι ακριβώς είναι αυτά που συμβαίνουν γύρω τους και ας αφήσουν τη φύση να επιτελέσει το έργο της που σε τέτοιες περιπτώσεις λειτουργεί σχεδόν νομοτελειακά. Και οι δύο πλευρές εκατέρωθεν αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τις ιδέες με ιδέες προσφεύγοντας ο καθένας στη μορφή βαρβαρότητας που έχει επιλέξει για να τον εκφράζει κάθε φορά..
Έτσι η πολιτική υποκουλτούρα, η βία και ο τραμπουκισμός είναι απλά οι αναθυμιάσεις της παθογένειας και της σαπίλας του πολιτικού κατεστημένου.
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ δεν έχει σχέση με όλα αυτά όσο και αν κάποιοι σε διατεταγμένη αποστολή προσπαθούν να τον λεκιάσουν υπηρετώντας διεθνιστικές, ξενόφερτες και παρηκμασμένες ιδέες! Την ώρα που η βαρβαρότητα θα κατεδαφίζει και θα σωριάζει τα ερείπια του πολιτικού τυχοδιωκτισμού, οι Έλληνες Εθνικιστές καλούνται να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις του νέου ιστορικού κύκλου για τον Ελληνισμό και την ανθρωπότητα θεμελιωμένου πάνω στα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου:
"Αδύνατον να βαδίσετε εμπρός αν δεν υπάρξει:
ΝΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑ
ΝΕΑ ΙΔΑΝΙΚΑ
ΝΕΑ ΣΗΜΑΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου