1 Ιουνίου 2010

Ο Διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς στην Ελλάδα!

Τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός συνεχίζει να κατέχει το 40% της Κύπρου, τη στιγμή που συνεχίζει τις παραβιάσεις σχεδόν σε καθημερινή βάση του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός, που ελέγχει την ύπαιθρο και το 90% της τουρκικής επικράτειας, με βάση οργανωμένο σχέδιο συνεχίζει να στέλνει στην Ελλάδα δεκάδες χιλιάδες δυστυχισμένους λαθρομετανάστες, τη στιγμή που ο τουρκικός στρατός διατηρεί έναν από τους μεγαλύτερους αποβατικούς στόλους στον κόσμο, μόλις μερικά μίλια απο τα ελληνικά νησιά των οποίων την ελληνικότητα αμφισβητεί έμπρακτα, της στιγμή που μόλις προχθές ο τουρκικός στρατός εξέτασε την κατάληψη ελληνικής νήσου στην μεγάλης κλίμακας διακλαδική αποβατική άσκηση ΕΦΕΣ 2010, η Ελλάδα ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον διοικητή της 1ης Τουρκικής Στρατιάς, στα πλαίσια της πολιτικής Μέτρων Οικοδόμησης Εμποστοσύνης.
Λες και η Ελλάδα είναι αυτή που κλόνισε την εμπιστοσύνη μεταξύ των δυο χωρών και καλείται να υποδεχτεί τον Τούρκο στρατηγό, για να την οικοδομήσει.
Τί να πει κανείς;
Απλά άλλος ένας ελληνικός παραλογισμός!

Στην Ελλάδα ο διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς
Τη χώρα μας θα επισκεφθεί από 1 έως 3 Ιουνίου 2010 ο διοικητής της 1ης Τουρκικής Στρατιάς Στρατηγός Hassan IGSIZ, στο πλαίσιο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας και κατόπιν προσκλήσεως του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστρατήγου Σπυρίδωνα Παπαδάκη.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα, ο Τούρκος Στρατηγός θα επισκεφθεί το Γ΄ΣΣ/NDC-GR στη Θεσσαλονίκη και την 1η Στρατιά στη Λάρισα. Επιπλέον θα επισκεφθεί εθιμοτυπικά τον Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγο κ. Φραγκούλη Φράγκο στην Αθήνα.

από http://infognomonpolitics.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου